Verzendkosten

Verzenden naar België: je betaalt geen verzendkosten.

Verzenden naar Nederland: zie checkout pagina

Verzenden naar Duitsland: zie checkout pagina

Verzenden naar Frankrijk: zie checkout pagina

Verzenden naar rest van EU: zie checkout pagina

Verzenden naar Zwitserland: .zie checkout pagina

Verzenden naar overige landen: neem contact met ons op via info@blackrebeljewels.com voor een prijsopgave van de verzendkosten naar jouw land.

 
Let op: voor bestellingen die worden verzonden naar een adres buiten de EU, kunnen invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn. Deze worden geheven bij de bezorging van de verzending op het opgegeven afleveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat Black Rebel Jewels geen zeggenschap heeft over deze kosten en, aangezien deze per land verschillen, Black Rebel Jewels de hoogte ervan niet kan voorspellen. Wij raden je aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor meer informatie.
 

Bezorging

 

In Nederland en België kan je het pakketje dan binnen 3tot 5 werkdagen verwachten. Aflevering in andere landen binnen Europa kan iets langer duren,  Aflevering in Zwitserland kan tot 10 werkdagen duren. 
Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Verzendingen vinden standaard plaats via Dhl of Bpost. Voor de kosten van spoedbestellingen kun je contact met ons op te nemen.

Waar is mijn pakketje?

Op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, ontvang je een aantal e-mails met informatie over de status van jouw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van jouw bestelling bevestigd. De tweede e-mail ontvang je wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kan je gemakkelijk je zending volgen door te klikken op de link in de e-mail. Je wordt dan doorverwezen naar de track en trace pagina van Dhl of Bpost. Daar kan je de volgende gegevens invoeren in het invoerscherm: 

Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode) 
Eventueel de postcode van de geadresseerde 
Klik op 'Zoeken' 
Binnen enkele seconden zie je precies waar jouw zending zich op dat moment bevindt.

Kan mijn bestelling ook op een postbus afgeleverd worden?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Kan mijn bestelling ook bij een winkel afgeleverd worden?

Je kan als bezorgadres ook één van de Black Rebel Jewels shops opgeven. Het product wordt dan bij deze winkel bezorgd, waarna je het daar kunt afhalen. Kijk op de Store Locator voor een winkel bij jou in de buurt.

Mocht je nog vragen hebben over de bezorging, neem dan contact met ons op.