Omruilen

Is het artikel te groot, te klein, defect, of wil je toch liever een ander artikel? Stuur het artikel binnen 14 dagen naar ons terug (zie *) en we lossen het voor je op. Gebruik voor het retourzenden en omruilen het Retourformulier (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug. 


*Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om het product om te ruilen. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. 

Retour sturen

Is het Black Rebel sieraad niet naar verwachting? Dan kan je het natuurlijk terugsturen en we vergoeden het aankoopbedrag aan je. Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het artikel terug te sturen. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Zie voor meer informatie hierover artikel 4 van onze algemene voorwaarden. 


Gebruik voor het retour zenden het Retourformulier (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening.

Deel van de bestelling retour sturen?

Bij het retourneren van een deel van je bestelling storten we het aankoopbedrag van alleen dat deel van de bestelling aan jou terug.

Gebruik altijd het Retourformulier

Gebruik altijd het Retourformulier voor de retourzending (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug. 

Terugbetalingen

Let op: Terugbetalingen worden alleen gedaan naar het bankrekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Betalingen vanaf een creditcard worden teruggestort op de creditcard. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. We streven ernaar om terugbetalingen binnen 14 dagen uit te voeren. 

Retouradres:

 

DOWNLOAD RETOURFORMULIER